Количка

0 артикула
Вижте всички статии

ТОП 10 ИДЕИ ЗА КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ

Ако още се чудите какво да подарите на скъп малък приятел или роднина или пък искате да добавите нещо малко от сърце към вашия подарък, вие сте на точното място. За вас имаме топ 10 предложения за подаръци, за деца от 0 до 7 годинки. Тук ще намерите всичко, което ви трябва - от луксозни издания, които са перфектни за подарък, до по-малки книжки, които пък ще паснат точно за добавка към някой по-голям подарък и са на много достъпни цени!
 
 
Ето ги и тях:
 
1. Луксозно издание “Голяма книга с животни” - 19.99 лв
 
 
Това е първото ни предложение защото е просто перфектно за подарък. С големи, твърди корици, страхотни илюстрации и много интересни гатанки, задачки и факти.
 
2. Луксозно издание книжка с пъзел “Дядовата ръкавичка” - 9.99 лв
 
 
Книжката с пъзел от 6 части пък е идеална за децата, които освен приказки обичат и да редят пъзели! Тази книжка е с дебели меки корици, които издържат на всякакво гризане или изпускане!
 
3. Приказки за самостоятелно четене - 9.99лв
 
 
Тази книжка е страхотно предложение за деца, които сега се учат да четат. Тя е с много големи букви и интересни картинки!
 
4. Мека книжка с дрънкалка “Малки и големи” - 6.99лв
 
 
Това пък е едно от предложенията ни за по-малките ни читатели. Тя е от поредицата ни меки книжки и както се досещате е с дунапренени странички, които не могат да наранят детето а и то няма да може да съсипе книжката.
 
5. Голяма книга с принцеси за оцветяване - 4.99лв
 
 
Перфектна за младите госпожици, които обичат кукли, принцеси и барбита от всякакъв вид. В нея те ще намерят множество принцеси за оцветяване!
 
6. Луксозно издание музикална книжка “Малки сладури” - 19.99лв
 
 
Това пък е идея за музикалните дечица. В книжката с твърди странички има много звуци на животни, които можете да си пускате докато четете кратка история в книжката. Така детето ще има по-голям интерес и изживяването ще е още по-истинско!
 
7. Панорамна книжка “Маша и мечока” - 6.90лв
 
 
Ето още едно предложение, с което да направите разказването на приказки по-реално. С нашите панорамни книжки героите направо изкачат от страницата и сякаш сами разказват историята си!
 
 
8. Мека книжка със закачалка за количка “Домашните животни” - 6.90лв
 
 
Отново за по-малките ни читатели предлагаме още един вариант на меките ни книжки, този път със закачалка за количка, с която детето може да си играе, и отново разбира се, страничките са от мек материал, които не може да нарани детето, дори ако то реши да я гризе.
 
 
9. Моята голяма книга за игри и забави - 4.99лв
 
 
Това пък е предложение за малките герои, на които винаги им се дивее и им е скучно. Особено сега, когато на всички ни се налага да останем по-дълго вкъщи и да се пазим, е много важно да намираме интересни занимания. Ако познавате такива деца, е това е перфектния подарък за тях. В тази книжка ще намерите безброй забавни игри, с които не само ще изгоните скуката ами и ще тренирате логиката на детето.
 
10. Мека книжка “ При мама” - 5.99лв
 
 
Това е последното ни предложение за сега, но никак не е на последно място. Тази книжка е с големи, сладки илюстрации, малко текст и е съвсем безопасна за детенцето!
 
 
Това бяха нашите 10 предложения за подаръци. Ако идеите са ви харесали, не му мислете а поръчайте на сайта ни, сега с 15% отстъпка! А за поръчки над 50лв получавате и безплатна доставка!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари